Walking on a dream

Slappdag? - som fan! Skitsoft. Hade sovmorgon, drog till skolan, hade engelska nationella - speaking part. Det gick helt ok, blev lite nervös så det blev lite mummel. Hade lunch, svenska och sen slutade vi. Blev en mysfika med tjejerna på fågelsången, lollsan blev ju hela arton år idag så vi måste ju fira!
Gick vidare till cafe linné för lite mer fika med annat sällskap. Sen tog jag bussen hem, käkade middag och fick sällskap av Susan som drog för typ tjugo minuter sen!
Imorgon är det äntligen fredag, ska bli så himla skönt med helg. Snart - sova!

Just because i'm losing, doesn't mean i'm lost.

Har haft en skittrevlig dag med Sara idag, vi gick runt i affärer och käkade lite. Sen hade vi hemspråk och efter det åkte vi en snabbis hem till henne innan jag fick skjuts hem. Nu ska jag äntligen lägga mig efter cirka 40 timmar utan sömn. såååååååå skönt. Godnatt världen!
Imorgon fyller min fina Louise år, hela arton år!

Young folks.

Right click on image for save options.

BE FREE

WHEN SOMETHING BAD HAPPENS
YOU HAVE THREE CHOICES, YOU
CAN EITHER LET IT DEFINE YOU.
LET IT DESTROY YOU, OR YOU
CAN LET IT STRENGTHEN YOU.

Tumblr_litp12dumn1qd6cwjo1_500_large

Who says I can't get stoned? Turn off the lights and the telephone

Åh, har haft ännu en såndär "jag vill bort från sverige" dag. Det har typ snöat nästan hela dagen, jag förstår inte varför det inte bara kan sluta snöa så att det blir sommar nångång, eller åtminstone vår... Har haft så himla ont i magen också, en jobbig äcklig lökdag helt enkelt. Efter skolan drog jag till jobbet och tjänade lite pengar, alltid skönt det! Jag drack så himla mycket kaffe där så kommer nog inte somna på ett bra tag nu..
Kom hem vid 9, käkade middag och nu är klockan helt plötsligt halv 12. Har även kollat in lite resor till turkiet, hittat några bra faktiskt! Så himla taggad, det blir jag och världens bästa tjejer som åker iväg en hel vecka i sommar!

Then there's kids that make a bad choice, somebody ends up shot dead in a parking lot. Those kids get sent here.


Såg den här fina filmen idag, bölade ett x-antal gånger som en liten snorunge! Nu har jag precis duschat, fönat håret, smörjt in mig med bus, och så ska jag bara måla naglarna också. Sen ska jag lägga mig och sova.
Juste, efter att ha sett den här filmen vet jag nu att i framtiden vill jag jobba med ungdomar som har det svårt! Blev grymt inspirerad.

What are words if you really don't mean them?


Running in circles, chasing in tails.

Var hemma hos bror min och hans flickvän en kortis i onsdags! Så mysigt att träffa bebisen!!!! Igår kom pappa hem med en ny mobil till mig, jag klagar då inte! Asnice, hade tröttnat på min gamla ruttna. haha!
Nu ska jag gå ner och äta frukost och sen sminka mig och roll to school!

dör lite, så stört snyggggggg


The sun is shining

Idag var det årets varmaste dag, tror jag (?) Hur underbart som helst men sol igen! Haft en allmänt flummig dag i skolan, slutade kl tre så var med på elsas och ullis franska lektion och den var ju allt annat än vanlig! haha... Efter skolan cyklade jag ner till jobbet, jobbade fyra timmar med falcken! Gick rätt bra idag, får lön på fre! Asvärt! Imorgon har jag sovmorgon och sen har vi bara psykologi lektion och sen ska jag träffa Sara och ha hemspråk.
Nu ska jag göra ett etikarbete och sen kolla på pretty little liars!

Everytime i start to forget you, you come flying right back.

Har vart världens drygaste dag, hatar måndagar och just den här måndagen har varit allmänt pissig fast sen blev den ändåå rätt bra när min fina Sara kom till mig. Så skönt att träffa henne! Jag och papi skjutsade hem henne vid nio och sen dess har jag inte gjort ett skit. Jag har kollat på pretty little liars och facebookat. Segt.
Nu ska jag försöka sova, min kropp är så himla trött och behöver sömn men har alldeles för mycket tankar i huvudet för att kunna sova. Nu har det säkert blivit en hel del luddiga meningar så jag säger bara godnatt!

I choose you

Heey bloggen!
Helgen har varit extremt lugn, lite tråkig men väldigt skön! Igårkväll var jag ensam hemma med lillebror så vi kollade på film och tog det lugnt. Imorgon är det persisk nyår så det ska jag fira ikväll. Hade gärna velat åka ner till stan för en fika i solen med girlzen men måste fixa lite grejer till ikväll.
Mario – How Do I Breathe
Skulle vara såååååå nice att vara på den där segelbåten igen med min favvis Thyra!

Bulletproof


åh, min bror fick världens finaste dotter idag!

Så nu är jag faster till världens sötaste ungee!!

Requiem for a dream

ElleMarch2009DewiDreigen
Är grymt sugen på att klippa en lång lugg men nu har jag låtit den växa hur länge som helst så får se om jag klipper, antagligen inte men man vet aldrig med mig... hehe! Idag va vädret hur fint som helst, hoppas att det håller i sig nu så att den här jävla snön kan försvinna snart! Imorgon har vi ännu en kort skoldag och sen ska jag träffa Sara kl. 2 och kl 4 har vi hemspråk :) Nu är det plugg som gäller!

Life is the most spectacular show on earth

Asskön dag i skolan, gjorde inte så mycket, hehe. Hängde mest runt, blev en fika på joel's med tjejerna efter skolan och sen tog jag bussen hem. Juste, jag cyklade till skolan imorse, skitnice!! Men tyvärr orkade jag inte med att tanken att cykla upp för alla uppförsbackar hem från stan så lämnade den kvar i skolan. Hoppas den är kvar imorgon, hehe.
Nu ska jag byta om till mjukis och läsa lite i min engelskabok "water for elephants" som verkar grym, måste bara komma igång med läsningen! jaaa, juste, jag, karro, marre och elsa kommer förhoppningsvis vara funktionärer på P&L, skulle vara grymt!! Vi sökte idag iaf, vi får hoppas på det bästaa!!
ååh den kommer ut i film 15 april, ska lätt se den då Huvudrollerna kommer spelas av min älskling, robert pattinsson och reese witherspoon.

Our world was so very complete.

Hej bloggen! Nu ligger jag äntligen i sängen efter en såndär typisk jobbig söndag. Har precis smörjt in mig med Dove's body lotion som luktar grymt gott och har till och med nyrakade ben, haha kände att det var dags eftersom att jag inte hade rakat de sen jag kom hem från London....
Nu ska jag sova, eller snart. Godnatt :*

Then you came along


You made me who I am, From the words you said.

Idag har jag jobbat i några timmar med fina karoline och sen träffade vi några av girlsen och satte oss vid ån i solen och sen gick vi vidare till årummet - mys! Såg föresten the love of my life idag, vill gifta mig med honom.
Nu sitter jag här i myskläder och har precis tvättat bort all smink och haft ansiktsmask! Så himla skönt, känner mig fett fresh nu. Ikväll ska jag plugga och sen somna tidigt till en bra film, det gör jag alltid iofs men ikväll kommer det bli riktigt skönt, haha!
Synd bara att jag sviker Thyris nu och inte vill festa men vi får köra nästa helg!
Chipmunk Feat. Chris Brown – Champion - Explicit Version - har lyssnat på den nonstop i typ två veckor nu!

och vi satt på gräset, Som växte i takt med himlen

Hej bloggen och alla fina läsare!
Hela fredagen har varit väldigt bra, började med att jag skippade min sovmorgon och åkte till skolan halv nio och pluggade lite, hade sen geografi, - lunch - textkommunikation och slutligen samhällskunskap där vi visade vår grymma film om våldtäkt! Sen åkte jag hem, käkade middag, pratade lite med min moster och kusiner på skype, tog en dusch och sen tog jag bussen ner till stan och träffade Elsa. Vi tog bussen till fina Bjers, där det var lammfest! haha. Massa sköna lamm som dansade till Hellström och vaskade bussbiljetter! hehe.
Jag tog bussen hem ganska tidigt för att jag ska jobba imorgon men tror jag skippar det och tar en fika med älskade  lollz + girlsen! Nu är jag sådär lagom lullig så jag ska somna till en film!
Hoppas ni hade en grym fredag, puss!
Håkan Hellström – En Midsommarnattsdröm

åh. fan. saknar mitt hår!!


You're everything i need and more

Sitter i skolan och väntar på fröken Thyra, vi ska gå på extramatte. Känner mig fett duktig! haha men jag måste göra det om jag ska klara kursen så i'll do it! Annars har vi engelska och svenska idag, rätt kort skoldag och sen ska jag jobba men jag tror jag skippar det idag för jag måste plugga!
India.Arie – The Heart Of The Matter - mysig låt!

Control yourself, Take only what you need from it



vill bara bort från allt nu, vill vara fri.


Dj Karry <3

Diddy - Dirty Money – I Know
Dagen gick hur fort som helst, matte provet gick väldigt dåligt men det var ganska väntat! Jag började tyvärr plugga lite för sent, om jag bara hade haft en vecka till på mig hade det gått hur bra som helst. Annars ska vi börja göra tidningar på median, det ska faktiskt bli riktigt kul! Etiklektionen var bara på typ en halvtimme som vanligt.
Imorgon är vi lediga eftersom vi har utv. samtal så ska till skolan och filma samhällskunskap arbetet. Sen jobbar jag till åtta.
Saknar älskade älskade älskade London. Vi planerar att åka dit i höst igen, lagom till min artonårs-dag. Det skulle vara så bäst!

We're takers, gents. That's what we do for a living. We take.

Såg precis filmen takers, GRYM FILM! och hayden christensen. My lord va snygg han är, jag dör typ. Aja, ni borde se den!

Was it my fault to loving you with my whole heart?

Det blev en fika med finisarna ovan i solen idag, hur skönt som helst! Våren är påväg nuuu!! Efter fikat var det bowling med klassen, haha! Det gick ju inte så bra som jag trodde, kom sist.. Sen käkade nästan hela klassen på rififfi och jag är fortfarande mätt efter pizzan, haha! Är iaf hur trött som helst nu så ska lägga mig i sängen snart och kolla på pretty little liars!

Don't you let me go, let me go tonight.

Tänkte att jag kunde lägga upp några bilder från i fredags när vi firade Ullis eftersom jag har fått tillbaka datorn nu! Efter skolan åkte jag ner till stan och jobbade i några timmar, och fyyyfan va segt det gick idag! Sveriges befolkning är inte särskilt trevliga mot teleförsäljare... hehe. Imorgon är det kort skoldag som gäller och sen ska vi bowla och äta med klassen, ska bli askul!
Lykke Li – Tonight

RSS 2.0