22.13

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle spara en jävla massa, shoppa en jävla massa och sen resa. Jag skulle resa så himla mycket om jag hade så mycket pengar men nu är det tyvärr icke sååå..

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.


Dålig vana, den där jävla cancerpinnen..

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän. Lägger istället upp några fina bilder på mig och mina närmaste.





Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Har ingen bild men jag hade svarta jeans, svart linne med ryggurringning och leo kilklackisar.

I think it means, i love you!

Tja bloggeen! Nu ligger jag äntligen i sängen, som jag har längtat efter hela dagen haha. Idag hade vi skola till tre och när vi slutade satt jag, Elsa, Ulle och Karro kvar och pluggade lite. Jag och Elsa gick runt och bad folk fylla i våra enkäter som vi ska ha till etikarbetet. haha! Vid fem åkte jag, Elsa och Karro ner på stan, köpte lite mat på donken och sen gick vi till DC. Där blev det en timmes magdans och sen en timme dancehall. Asskönt!! Jag kom hem vid åtta och då käkade jag och chillade lite. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här! Det var väl min dag.
Haha, här njuter Karro av en lapdance som hon får av mig och Elsa.

this one is for my hustlers in the streets, juggler everyday just to make ends meet

Godmorgon! Måndag igen då, inte så jävla nice men den här skolveckan ser ganska lugn ut. Efter skolan ska jag kanske iväg och dansa med Elsa och Karro, i think. Igårkväll var jag uppe ett bra tag, kunde inte sova så jag kollade på lite olika filmer. Måste skaffa mig sömnpiller, hahah...
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag faller för, jag vet inte. Jag vill ha en kille som inte är rädd för att bråka, ingen jävla mes här. Jag vill ha en kille som är passionerad. Jag vill ha en kille som kan skydda mig. Jag vill ha en kille som är omtänksam, snygg och trevlig och allt det där.  En justin bobby eller chuck bass skulle ju inte skada..




One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching

Heej! Söndag idag då, dagarna går så himla fort. Man hinner inte ens njuta av helgen innan en ny skolvecka börjar igen. Helgen bestod av lite allt möjligt, mys fredag med susan och lite fest med brudarna igårkväll. Vi var ett gäng tjejer hemma hos Linda som krökade och hade jävligt kul och sen skulle vi till salabacke men jag åkte hem. Idag har jag bara kollat på massa legend of the seeker avsnitt, hahah! Det är så jäääävla bra, rekommenderar det starkt!
Juste, ligger lite efter med kalender grejen också men ska göra de jag inte har gjort lite senare.
Han har sina snygga moments men tjejen, my lord. Va vacker hon ääär!

Taking pictures


Who are you waiting for, i'm here now



Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Just precis nu vill jag ha någon bredvid mig, jag hatar att vara ensam på kvällarna. och så skulle det inte sitta fel med lite solsken och glädjeee

Every moment on earth, live life to the fullest. Whatever time you have is yours, for tomorrow might never come.

Jag har haft världens humörsvängningar idag, vet inte varför men jag och Sara kom fram till att det kan vara för att jag har sovit mer de två senaste nätterna än vad jag brukar göra på flera dagar. Annars så hade jag bara etik och psykologi i skolan och sen hemspråk. Nu sa Marcus precis att vi inte har någon svenska imorgon så det är bara en engelska lektion, värt! Jag kan inte sova nu heller, har alldeles för många tankar i huvudet för det.

Time ain't gonna cure you honey, time don't give a shit

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Hmm, mina mål. Att jag går ut gymnasiet med betyg som jag ändå kan vara stolt över. Att jag blir bra på det jag vill göra i framtiden och resa mycket. och sen allt där det med att vara lycklig och få ett bra liv helt enkelt!

Don't touch the fire, It's gonna burn us alive

Holaa. Dagen började med Shakespeare på engelskan, på idrotten hade vi badminton och sen var det lunch, geo och matte. Jag, Karro och Zandra stannade kvar i skolan och pluggade ett litet tag och sen gick jag hem. Nu har jag varit hemma ett tag, har ätit lite och chillat. Jag är så jävla trött så jag funderar på om jag ska ta en powernap men kommer säkert sova typ fem timmar ändå...
Dragonette – Liar

Oh summer day

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Sommar, för att allt blir så jävla mycket bättre på sommaren. Åh, jag längtar!

A moment, a love, a dream, a laugh. A kiss, a cry. Our rights, our wrongs

michaelkorscampaign2 Michael Kors Spring 2011 Campaign | Karmen Pedaru by Mario Testino
Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till någon film, godnatt! Imorgon har jag min längsta dag i skolan, slutar halv fem.

Oracle Fox


Dragonette

Igårkväll somnade jag inte förens klockan fem så jag vaknade rätt sent idag, så kommer bli svårt att somna tidigt ikväll men måste verkligen göra det. Jag måste verkligen skärpa till mig och satsa stenhårt på skolan nu! Annars har det varit en riktig typisk söndag, har tvättat, dammsugit och ska alldeles strax städa mitt rum också och sen blir det nog ett bad.

It's hard to wait around for something that might never happen; but it's even harder to give up when you think it's everything you want.


You shimmy-shook my boat, leaving me stranded all in love on my own. Do you think of me? Where am I now? Baby where do I sleep? Feels so good but I'm old, 2000 years of chasing taking its toll

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
- Istället får ni en bild på två personer jag vill träffa just nu, mina systrar. ♥

19.10

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



  • Jag är född i Afghanistan.
  • Jag har bott i Sverige i 8 år.
  • Jag har 5 underbara syskon.
  • Jag är 17 år, fyller 18 i november.
  • Jag har de bästa vännerna man kan ha.
  • Efter gymnasiet ska jag plugga i Lund eller Malmö.
  • Jag älskar Kings of leon.
  • Jag är ganska kär i Chuck bass och vill typ gifta mig med honom.
  • I framtiden vill jag bo i London.
  • Jag längtar så otroligt mycket till sommaren.

Part of where I'm going, is knowing where I'm coming from

Åh, idag har jag en sån där underbar "inte göra ett skit" dag. Jag har kollat på massa One tree hill idag, which is awesome. Nu har jag precis ätit och ska faktiskt lägga mig i sängen och fortsätta kolla på oth. Planen för ikv var ju att åka till Karro men har ganska ont i nacken så jag orkar inte åka till andra sidan stan.
Fan, jag skriver så ointressanta grejer... haha
Karroo min karrooo ♥

The truth hurts and lies worse

Jag kom precis hem från Susan, har varit där och haft myskväll med henne och Sara. Vi skulle egentligen kolla på film men sen började vi prata och ja, då blev det ingen film! haha. De är grymma mina älsklingar!
Juste, jag hade börjat med en lista som man skriver nåt om varje dag i min gamla blogg men skrev i typ tre dagar och sen glömde jag men den här gången ska jag göra det! haha så det blir den här:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

08.20

Ser ni mina fina skor på den här bilden? De köpte jag i london men de gick sönder efter en kväll, lite ovärt. Så jag måste lämna in dem på lagning för det funkade inte med superlim.. haha! Äntligen fredag! Vaknade för cirkus en timme sedan, har gjort klart min engelska intervju så skickade precis in den. Nu ska jag gå och äta frukost och sen göra i ordning mig för idag väntar en lång skoldag.

it's a long way to heaven but i know a shortcut


Oscar Spendrup, typ världens snyggaste svensk. Haha, kan man säga så? Dagen har bestått av en engelska lektion, sen slutade vi så vi drog och åt lunch och sen stannade jag och elsa kvar i skolan en stund med killarna och pluggade lite. Det gick inte så jättebra för mig och erik men fan, finns det några fördelar med månggifte? Om ni har några argument så får ni gärna dela med er! Sen åkte jag hem, pratade med systrarna och planerade när jag ska till malmö och så på sportlovet, kommer bli kickass! Nu ska jag kolla på vänner och sen klockan nio är det 27 dresses! Puzzz !

All alone smoking his last cigarette

Lill-lördag, which means att det är bara två dagar kvar på veckan och sen är det helg igen. Jag ska chilla som fan den här helgen, film mys med Sara och Susan på fre och sen får vi se vad som händer på lör.
Idag hade vi bara en lektion och på den lektionen gick vi igenom projektarbetet som vi kommer att hålla på med nu i tvåan och trean, aspepp! Vi kommer att åka till Prag och mitt reportage kommer att handla om trafficking/prostitution. Det kommer bli grymt, har planer på att gå runt i Prags gator och få fast de här jävlarna som håller på med trafficking, vi får se hur det går för mig. Haha!

Summer of love.

Hej bloggen!
Hur mår ni? Själv har jag inte mått såhär dåligt på väldigt länge, vaknar upp vid 6 tiden helt kallsvettig och ska gå upp och dricka lite vatten, tror ni att jag klarar det eller? Nej, för såklart ska jag ha nackspärr också, helt random. Jag somnar om igen och vaknar någon timme senare och ska gå på toa, går försiktigt upp, går på toa och sen när jag ska tillbaka blir jag helt snurrig, slår i knät i nattduksbordet och typ däckar precis i sängen.
Nu mår jag lite bättre men är fortfarande febrig och så den där nackspärren och mensvärk på det också. Ligger i sängen nu och tycker synd om mig själv.. haha!
Snart ska jag tvinga mig upp och gå till ica och köpa choklad.

And sometimes, you might just get lucky in your miserable life.

Juste, klippte mig för en vecka sen ungefär, jag tröttnade helt enkelt på mitt långa hår så tog fram saxen och klippte av typ 35 cm, haha och sen fick syster fixa till det!
Fredag, hur skönt som helst med helg! Vill bara soova hela helgen, är så otroligt trött! Nu ska jag gå ner och äta frukost för sen blir det skola. Vi hörs efter skolan!

Karoline Shoar

Låt er inte luras av det yttre, innerst inne är hon ganska störd ♥

Little too late - two thousand and ten

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Gjorde massa nya saker. Åkte tex på min första utomlands resa utan föräldrar om man inte tänker på Danmark då, gjort en del grejer som jag inte tänker skriva här och seglat för första gången!

Har du några nyårslöften?

Nej, haha eller min lillasyster bestämde några åt mig och det var typ, börja träna, plugga mera och sluta röka.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nix

Vilka länder besökte du?

Danmark och England

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Många

Vad var din största framgång 2010?

Blivit säkrare på mig själv!

Största misstaget?

Inget som jag ångrar jättemycket idag, det är väl mest små misstag.

Bästa köpet?

Ingen aning, min päls? Mina leo skor? Jag har ingeeeen aning

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder & skor, cigg, mat och fika

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina vänner och min familj som gör mig glad varje dag.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

I love the way you lie - Eminem & Rihanna och Hot - Inna

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

2010 har jag nog varit gladare än någonsin.

Vad önskar du att du gjort mer?

Gjort mer som jag ville göra!

Favoritprogram på TV

Gossip Girl!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Då var jag i malmö hos mina systrar och hade det bäst. Jag myste med de på dagen och sen på kvällen gick jag ut med Karro och Annika och hade en jävla bra kväll!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Svart! 90% av mina kläder som jag använder är svarta, haha!


Non, je ne regrette rien


To the outside: the dead leaves, they're on the lawn

Fan, nu börjar skolan verkligen närma sig haha. Upp om några timmar, känns lite konstigt. Jag avslutade precis ett samtal med min syster också, ett samtal på två timmar och 40 minuter, haha helt sjukt va mycket vi har att prata om.. Nu ska jag nog ta en cigg och sen försöka sova, så godnatt på er!

Oh boy, you're mine

Heej på er! Sitter här i min fina knallgula morgonrock och gör absolut ingenting. Idag har jag fått besök av Bjers som har blivit väldigt hurtig och skaffat sig ett gymkort, jag som trodde att träna inte var något för oss två. Sen har jag hunnit med att tvätta, städa och tagit ett skönt bad. Jag ska nog kolla på någon film lite senare, måste gå och lägga mig i tid ikväll så jag orkar gå upp imorgon. För då är det back to school som gäller, ska bli lite kul ändå även fast jag vet att jag kommer ångra att jag har sagt det där om ungefär två veckor.

I'm going to London town, can you hear me?


Those christmas lights, light up the streets

Heej, mitt tredje försök till att byta blogg då. Vi får se hur denna gång går! Lovet är nu slut, en dag kvar och den kommer gå till att städa, tvätta, bada och träffa bjers. Jullovet har varit väldigt bra, började lugn med en mysig fika hos Ullis med tjejerna och massa mysdagar med mina systrar, sen var det dags för fyra av de bästa dagarna i mitt liv i London med Thyra och LW och nu de senaste dagarna har också varit väldigt lugna och bra! Skönt.
Skolan börjar alltså på tisdag, jobbigt men det ska ändå bli skönt med rutiner igen. Det jag undrar är hur fan ska jag kunna gå upp cirka sju - åtta timmar tidigare än vad jag har gjort de senaste tre veckorna. Jag måste verkligen vända på dygnet och det var mitt nyårslöfte kom jag på nu!

RSS 2.0