push my back so i make sure, you're right behind me as before



Heey bloggen! En liten shoutout från mig i Malmööu, jag har det asbra här. Jag åker hem på fredag, då jävlar ska Ullis firas. Vi hörs någon gång, peace.

Drar till stan med syster nuuu :) Ha en bra dag!


Talking to the moon

Kom precis hem, åkte ner till stan lite snabbt och mötte upp Thyra och bytte jackor! Haha. Annars har jag varit i skolan idag och sen åkte jag ner till stan och träffade min älskling Sara.
Höhö, jag tar lov i förväg och åker till Malmö imorgonbitti. Skulle egentligen åka ner på fredag men biljetterna var slutsålda så det blir imorgon, jag klagar då inte. En extra dag med systrarna och lite längre lov.
Nu ska jag gå ner och äta, är så grymt hungrig. Vi hörs lite senare, pusss

Jag är en soldat för dig

Ännu en dag som har svischat förbi, idag var det då tisdag. Dagen började med en essay på engelskan och sen en grymt jobbig idrottslektion. Jag och lollzan skippade lunchen och försökte fixa min computer som är in danger. Jag ominstallerade hela skiten så nu ska den funka som vanligt, vi får se imorgon!
Sen var det bara geografi och matte, efter skolan åkte jag, Zandra, Ullis och Amanda ner till jobbet. Ullis och amanda gick på utbildning och vi jobbade. Det gick ganska så segt men lyckades ändå få iväg några paket. Nu är det bara 3 skoldagar kvar och sen lov, så otroligt efterlängtat.
Jag och louise pratade om att man äntligen börjar gå mot ljusare tider och att man sakta men säkert börjar komma ur vinterdeprissionen. Nu ska jag torka håret och sen gå och lägga mig. Känner att min blogg är skittråkig och har bara massa gamla bilder så ska ta med mig kameran imorgon och försöka ta lite kort! :)
Vi höörs imorgon! Puss på er!

This sunday is just for me and you.

Hej bloggen! Sitter nu med min systers gamla, skrotiga, högljudda laptop och bloggar. Allt för mina 20 besökare, haha! Nej men min skoldator fick virus igår så den funkar inte längre. Sadface! Alla mina fina bilder och alla skolarbeten kommer probably försvinna.. Igårkväll var jag med lollo här hemma hos mig, hon köpte med sig lite godis så satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Glad att jag har dig vännen!
Idag har jag legat i soffan hela dagen och kollat på tv, haha! Mamma blev ett litet barn och sprang runt med en såndär stor boll som man vinner på grönan och försökte pricka mig med den! hahah!
Jag var precis på en promenad och nu sitter jag här och äter godis. Imorgon är det alla hjärtans dag och jag går i skolan till halv fem, ska ha redovisning på etiken och köpa min malmö biljett. Måste även gå till pavle med datorn så han fixar den!



I can't tell you what it really is, i can only tell what it feels like.

Godmorgon! Jag har typ sovit jättekonstigt så hela min kropp är öm nu. Jag önskar att jag kunde säga att kroppen är öm efter all träning men så är det ickee.. haha! Äntligen helg! Igårkväll hade jag myskväll med mamma. Somnade astidigt, vaknade för ett tag sen med huvudvärk.
Jag ska iaf börja fixa mig och äta nu för klockan 11 börjar jag jobba med Karroo. Ganska surt att va tillbaka på telefonförsäljning men pengar är pengar.

Happy days are here to stay

Yoo bloggen! Imorgon är det fredag igen, dagarna går så sjukt fort. Om ungefär en vecka är det sportlov, då åker jag till Malmö för att hälsa på mina älskade systrar, längtar galet mycket! Då fyller även Ullis arton jäkla år och det ska firas med hennes första lagliga utgång! Idag har jag varit på jobbutbildning, ska börja på lördag med Karro. Jag och lollzan tog en fika på wayne's och vi var även på jobbjakt. Nu tänkte jag snart hoppa in i duschen för det här stormvädret har gjort mig till ett troll.

Once upon a time I was falling in love, but now I'm only falling apart





Litee eyecandy för alla som läser min blogg, tycker personligen att den sista bilden är snyggast.
Jag har iaf inte bloggat på ett tag nu så kände att det var dags, jag skrev ett jättefint inlägg häromdagen men sen laggade datorn och allt försvann så jag pallade inte skriva om allt. haha. Sen helgen har jag hunnit med rätt mycket; Fredag - Firade Sara och sen blev det bj, hade ett ganska intressant samtal med ph johannes, som förövrigt inte får plats med mer luft eftersom han har redan för mycket. Som han själv sa så fint.
Lördag - Blev en myskväll hemma och samma sak på söndagen.
Måndag - Hade en lång dag i skolan, blev klar med etikarbetet.
Tisdag - Hade idrottslektion med Fina Karro, kollade på film på engelskan och somnade på geografin. Efter skolan träffade jag Linda och sen min fina saknade bror. Hör och häpna, jag blir faster om 22 dagar, kunde inte vara lyckligare!
Onsdag - Idag alltså. Kort skoldag, slutade halv tolv, käkade chickenbits i skolan och sen åkter jag ner till stan med Ulle och Elsa. Jag gick på jobbintervju och sen gick vi runt på stan en liten stund. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på gleee.

Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart - Single Version




I need direction to perfection.

Blue Foundation – Bonfires
Firade den här fina tjejen i fredags, nu - skola!

And all the bad boys are standing in the shadows, And the good girls are home with broken hearts

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Ja ni, det måste väl vara att jag typ får asdåliga betyg när jag går ut gymnasiet, kommer inte hända men ändå.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.


En bild på när vi var i sandhamn, här framför westerbergs!  höhöö

Two psychopaths but we know that no matter how many knives we put in each other's backs that we'll always have each other's backs, cause we're that lucky

Eminem – Not Afraid - Explicit Version
Eminem – Mockingbird
Eminem – Beautiful
Eminem – When I'm Gone

It's cause life is so unfair.

Morgan Heritage – Tell Me How Come

RSS 2.0